Op regelmatige basis organiseert LUXUS DERMA de volgende opleidingen voor de instituten en partners. Contacteer ons voor de beschikbare data.

DDP - De start

Wenst u te starten met Diego dalla Palma professional. Dan wordt u uitgenodigd op een twee-daagse opleiding in ons opleidingscentrum voor een complete onderdompeling in de filosofie, producten en verzorgingen van dit huidverbeterend merk.

DDPP - bijscholing massages

Voor onze actieve partners en huidtherapeuten organiseren wij op regelmatige basis bijscholingen van de verschillende massages.

DDPP - resurface

Bent u een professional en wenst u zich te onderscheiden van de rest in uw regio? Hiervoor hebben wij de opleiding RESURFACE. Het gamma aan fruitzuren voor schitterende resultaten.

DDPP presents

Jaarlijks organiseren wij een lanceringsevent voor de voorstelling van nieuwe producten en verzorgingen. Op dit event worden alle partners en huidtherapeuten uitgenodigd zodat ze vanaf dag 1 mee zijn met alle nieuwigheden en innovaties

RVB LAB - de start

Start u met het top merk RVB LAB the make up, dan krijgt u een gratis dagopleiding door onze professionele make-up artieste. Zij legt u stap voor stap alle producten uit en leert u de tips&trics voor een natural make-up.

RVB LAB - master class

Wilt u uw kennis en skills verbeteren? Dan bieden wij u de ideale opleiding aan tot make-up artieste. Verschillende topics komen aan bod zoals smokey eye, contouring, perfect lips, evening make-up, perfecte teint, enz.

RVB LAB - bridal edition

Wilt u richten naar de bruidjes in uw regio. Wij hebben de skills én de producten die wij met u willen delen. Schrijf u in en leer de mooiste bruidsmakeup-look met de producten van RVB LAB the make up.