Gelaat

Compacte, vloeibare of romige foundations, lichte formules of perfecte dekking. Ultralichte en mengbare poeders. Allemaal hulpmiddelen om in een paar simpele bewegingen een perfecte basis te creëren: dit is de start van elke make-up.

Hydra Booster Foundation

A new generation multi-functional foundation with an innovative formula. "CLEAN", formula without silicones, PEG, talc, parabens, perfume allergens. Suitable for all skin types: dehydrated, stressed, with wrinkles, sensitive and hyper-reactive. High performing foundation. Delicate and functional as a real treatment. Formula specifically studied by our laboratories to act in synergy with our skin care line.

81
82
83
84
85
86

Smooth Perfection Cipria

The innovative formula specially designed to offer an avant-garde product making it as the perfect ally for a soft and silky skin.
  • Luxury almost creamy, incredibly impalpable and delicate, perfect for all skin types.
  • It evens out the skin tone, creating a thin veil of silk onto the skin
  • Enriched with special active ingredients studied to take care of the skin thanks to their precious moisturising and firming action. It hides and smooth out the small imperfections and its suitable for mature skins.


APPLICATION

  • BRUSH 07: for very natural make -up, for daily use and for normal skin types, apply the product with the brush by dubbing it onto the T zone (forehand, nose, cheeks, chin)

  • POWDER PUFF: for a even and high coverage make -up, as per to build the most famous «porcelain skin», apply the product by dubbing it all over the face with the powder puff not extremely charged.

11
12
13

Cover stick

Cover stick met een zachte, comfortabele en niet-vette textuur. Verbergt onvolmaaktheden met een uitstekende dekking. geschikt voor alle huidtypes, ook de droogste.

01
02
03

Long - lasting camouflage foundation

Long-lasting camouflage foundation: een crème foundation met een hoge dekking én met een SPF 20. Met het effect en comfort van een tweede huid. Geeft een natuurlijke en stralende finish. Ideaal voor alle huidtypes.

11
12
13
14
15

Illuminating light foundation

Illuminating light foundation: een lichtgewicht emulsie, ideaal om de teint te effenen en het gelaat te verlichten. Geschikt voor alle huidtypes. Ideaal voor wie veel aan sport doet en veel buiten is.

31
32
33
34

Cream compact foundation

Een praktische en romige compacte foundation met middelhoge dekking. Voor een veerkrachtige, compacte en egale teint. geschikt voor alle huidtypes, ook de droogste.

41
42
43
44

Wet & dry foundation

een eenvoudig te gebruiken lichtgewicht en fluweelzacht poeder. Voor een matte afwerking en een gelijkmatige en natuurlijke teint. Wordt nat gebruikt voor een sterkere dekking, en droog voor een natuurlijker en lichter effect.

51
52
53
54

High definition loose powder

een lichtgewicht poeder voor een matte afwerking en om de make-up te fixeren. Voor een fluweelzachte huid en een natuurlijk effect.

01

Powder blush

Een poederblush met een lichtgewicht en zijdezachte textuur. Gemakkelijk te mengen voor een gelijkmatig en natuurlijk resultaat.

01
02
03
04

Tanning cake

een nieuwe generatie poeder met verschillende effecten. Om contouren te corrigeren of voor het meer klassieke versterken van de teint met een zonbruine kleur.

11
12
13

HD Lifting effect foundation

een crème foundation voor een gladde huid. Vermindert zichtbaar onvolkomenheden en fijne lijntjes met een onmiddellijk gladde en verstevigde huid als resultaat.

61
62
63
64
65

Smoothing make-up base

Een zachte, romige en niet-vette textuur. Gemakkelijk en snel aan te brengen. Ideaal om de make-up daarna gemakkelijker aan te brengen en het resultaat langer te behouden.

Sun protection foundation SPF30

Compact cream foundation met zonnefilter, voelt extreem zacht en zijdezacht aan, romig bij applicatie. De lichte textuur glijdt subtiel over de huid, minimaliseert kleine onvolkomenheden, voor een natuurlijke en egale teint. Medium tot hoge dekking, ideaal om een perfecte make-up basis te creëren en voor kleine retouches gedurende de dag.
Een praktische en multifunctionele foundation die is ontwikkeld om de huid te beschermen en te perfectioneren bij elke gelegenheid, zelfs in de zon.

71
72
73

Pro palette Face&Sculpt Face&Eyes

"Een poeder palette met 4 poeders voor het gelaat en de ogen.
- smoothing powder: ultradun poeder, ideaal om als basis voor de oogmake-up te gebruiken of als gladmakend gezichtspoeder;
- sculpting powder: kleur die speciaal ontworpen is voor de corrigerende make-up voor gezicht en ogen, om de ogen te definiëren en te benadrukken en om alle soorten gezichten te vormen;
- blushing powder: zeer mengbaar en gemakkelijk aan te brengen poeder, een universele kleur voor iedereen, perfect om te gebruiken als blush voor een bonne-mine effect of als oogschaduw;
- highlighting powder: ultrazacht en licht markerend poeder met een hoge concentratie parelmoer die in de huid overgaat voor een natuurlijk glimmend effect, het ware geheim van een visagist om het gezicht en de ogen te markeren."