Ogen

Trendy kleuren en zeer mengbare texturen. Technische eyeliners en super gepigmenteerde mascara's zijn de perfecte bondgenoten om elke look te creëren, van de meest uitdagende en gesofsticeerde tot de meest natuurlijke.

More and More

An innovative creamy and enveloping texture with an incredible ultra-volumizing effect. A formula enriched with a blend of active ingredients and emollients for tick, curved and intensely tinted eyelashes.
-LATEST GENERATION Film - formers: A new generation of high-performance polymers: they improve the pigments adherence on the eyelashes boosting the volume. -
- D - Panthenol: A nourishing active ingredient from the B vitamins family. It improves the eyelashes resistance preventing damages. It provides long-lasting hydration, making the lashes lookshinier.
- Argan and castor beans oil: Nourishing, healing, regenerating and restructuring properties

100% VOLUME*
95% LENGHT*
95% NO STREAKS*
*Self-assessment test on 20 subjects. % of subjects who experienced a
visible improvement in the claimed effect.

More than this

3 in 1: Kajal-Eyeliner-Eyeshadow.
Creamy stick eyeshadows, extremely long lasting and very easy to blend. Flawless finish and outstanding colour pay off for hours with no smudges and strains.
Thanks to the special rounded tip, MORE THAN THIS, is the easiest and quickest eyeshadow ever!.
Lightweight flowing texture.
LONG LASTING tested
OFTHALMOLOGICALLY tested

61
62
63
64

Eye pencil

Veelzijdig en zeer eenvoudig aan te brengen. Het accentueert en geeft diepte aan de ogen. De pigmentatie houdt lang en mengt gemakkelijk, ook aan de binnenkant van het oog.

11
12

Eyebrow pencil

Kan zeer nauwkeurig en gemakkelijk mee getekend en gemengd worden, het is ideaal om tekorten op te vullen in de wenkbrauwboog.

01
02

Kajal

Een zachte en comfortabele textuur, gemakkelijk om een precieze lijn aan te brengen voor een intense en diepe blik.

01

Precision eyeliner

Veelzijdig en eenvoudig aan te brengen. Geeft de juiste hoeveelheid product vrij en is ideaal voor een nauwkeurige en vlekvrije lijn. Fluweelzachte afwerking en intense zwarte kleur.

01

Essential eyeshadow

Een zijdezachte textuur met een hoge mengbaarheid. Er is een onmiddellijke volle kleur bij het aanbrengen en houdt lang.

01
02
03
04
05
06
07
08

Extra volume mascara

Extreem intense zwarte mascara. Krult, maakt dikker en geeft extra volume aan de wimpers, voor een sensuele en diepe blik.

11

False eyelashes mascara

Verlengt, krult en maakt wimpers dikker in één beweging, voor een maximale omlijning. Versterkt wimpers met een intense kleur voor een echt valse wimpereffect.

21

Voluminizing eyebrow fixer

Een innovatieve, transparante mascara die de wenkbrauwen kamt, verdikt en fixeert. De teltextuur is geschikt voor het creëren van een ultra-natuurlijk effect. Het praktische borsteltje maakt het mogelijk om alle wenkbrauwen te kammen, te vormen en te vullen. Droogt snel en zonder vlekken. Kan alleen of samen met de andere brow-make up producten gebruikt worden.

804

Transparant voluminizing eyebrow fixer

Een innovatieve, getinte mascara die de wenkbrauwen aandikt, kleurt en fixeert. Opbouwbare textuur, geschikt voor het creëeren van zowel een natuurlijk als een intenser effect. De volumiserende vezels verdikken de wenkbrauwen, terwijl een perfecte hechting en een snelle vlekvrije droging een uitstekende houdbaarheid garanderen.

801
802
803

Cream eyebrow liner water resistant

Deze crème texturen definiëren, vullen, tekenen en vormen de wenkbrauwen met hoge precisie. DE werkbare textuur houdt lang en heeft een perfecte hechting. Water resistant.

21
22
23

Eyebrow professional brush

Een gebruiksvriendelijk borsteltje voor de eyebrow cream aan te brengen in combinatie met een kammetje langs de achterzijde.

31

Don’t cry anymore mascara

Een nieuwe generatie mascara met grote verdraagbaarheid. De innovatieve tubing-technologie bedekt de wimpers met kleine tubes die volume, lengte en krul in één stap geven voor sensuele ogen en intens zwarte wimpers. De conisch gevormde applicator in combinatie met de innovatieve micro- lmvormende structuur garandeert een eenvoudige en precieze toepassing, perfecte en gelijkmatige verdeling van het product voor goed gede nieerde en gevormde wimpers, zonder te klonteren. De formule die rijk is aan argine, abrikozenolie en lmvormende harsen versterkt, de nieert en beschermt wimpers en garandeert een langdurig effect. Perfect geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen

Water resistant eye pencil

Innovatief oogpotlood voor de wimperlijn, voor een comfortabel en eenvoudig gebruiksgemak. De textuur is crèmig en gemakkelijk aan te brengen, voor een onmiddellijk resultaat. De intense en uniforme kleur benadrukt de ogen met een lichte lijn en een matte afwerking. De speciale samenstelling maakt dat de kleur langdurig houdt, onberispelijk de hele dag zonder vlekken. Waterbestendig.

Urban jungle palette

Een elegant pakket met een mooie verzameling van 8 oogschaduwen. Met dit pallet bent u volledig mee met alle trends, het brede scala aan kleuren (brons, donker groen, lichtbruin, donker brons, licht paars, beige, donker bruin, goud) biedt u alle mogelijkheden voor elke look en voor alle kleuren van ogen.

Aquabomb mascara

New waterproof mascara, specifically designed to resist water and at the same time deliver extra volume and length. Pure black pigment, for a deep colour, perfect to get a magnetic look.

EXTREME LONG LASTING (up to 24h)

APPLICATOR: hourglass-shaped ” fiber brush, to ensure an even application of the product, volume effect and length to the lashes.

Eyeliner

Liquid Eyeliner pen, luminous and with an extra black finish Water resistant, smudge-proof, resistant to water, high temperatures and humidity Long lasting up to 24h. High coverage from the first stroke. Easy and precise application, both for a thin line and a bold, dramatic stroke, to be also applied after the eyeshadow application.

An ally of many women to get a simple yet dramatic makeup
A versatile product suitable to any look
To be perfect all day and night, without smudging