Nagels

Intense kleuren. Maximale dekking. De nagellakken bieden een langdurig, super glossy effect. De nieuwe formule, samen met de maxi borstel, garandeert een gemakkelijk en vlekvrij gebruik. Perfecte nagels en volle kleuren van bij de eerste laag.

Base- & top-coat

Hardening base coat. Beschermt tegen externe factoren en tegen het gebruik van nagellak. De formule maakt de nagel sterker bij elk gebruik en voorkomt splitsen en breken van de nagels. Smoothing nail base - filler. Effent het oppervlak van de nagel: elimineert beschadigingen om een meer homogeen resultaat te bekomen.Kan gebruikt worden als een enkele basislaag of op zichzelf voor een natuurlijke look na een dubbele laag. Anti-chopped nails top coat gloss. Glanzend en gemakkelijk aan te brengen en kan aangebracht worden als toplaag of op zichzelf als een transparante gloss. Om de glans van de kleur nog te versterken en de levensduur van de lak te verlengen.

Nail polishes

Nagellakken met een puren intense en glanzende kleuren. De kleur is homogeen vanaf de eerste laag, voor een instant perfect resultaat. Het aanbrengen gebeurt gemakkelijk en streepvrij, dankzij de romige formule

UV base- & UV top-coat

Het alternatief Diego dalla Palma nails voor de semipermanente nagellak. Een paar dat een onberispelijke manicure geeft, waarbij de strakheid van de gekleurde nagellak en zijn schittering langer dan 7 dagen worden verlengd. Extreem lange houdbaarheid, gemakkelijk aan te brengen, perfect in combinatie met onze nagellak. Een base coat die de perfecte hechting garandeert dankzij micro-bindingsdeeltjes, hars en oligomeren (soort binding op moleculair niveau) waardoor een UV-lamp niet meer nodig is. Een top coat met gel effect voor de langdurige houdbaarheid van de lak. De kleur wordt verzegeld dankzij super glossy ‘weekmakers’ die de natuurlijke UV-stralen van de zon gebruiken om de nagellak te beschermen tegen chippen of splitsen.