Accessoires

De instrumenten van het vak: borstels en verschillende veelzijdige accessoires, speciaal ontwikkeld om te gebruiken met RVB LAB the make up. Producten om de huid voor te bereiden en het eindresultaat te versterken.

Pre-cut sponge

Professioneel latex sponsje voor foundation aan te brengen. Voor een effenend en precies aanbrengen van de foundation

Puff

Een fluweelzachte pof om losse poeder aan te brengen.

Sharpener

Een hoge kwaliteit, speciaal voor cosmetische potloden.

Professional tweezer

Een handig pincet met scherpe punt en kam.

Double sharpener

Een puntenslijper voor zowel smalle als de dikkere potloden.

Lip brush 01

Een specifieke synthetische borstel voor lipstick en gloss. Kegelvormig voor het perfect aanbrengen, ook op de moeilijkste zones, zoals de mondhoeken. Geschikt voor het mengen van lippenpotlood en lipstick.

Eye pencil brush 02

Matterharen borstel voor het aanbrengen en mengen van oogschaduw. De klassieke afgeronde vorm is ideaal voor perfecte, nette en professionele nuances.

Flat eyeshadow brush 03

Matterharen borstel voor het mengen van oogschaduw. De klassieke afgeronde vorm is perfect voor een brede en zachte mix, zelfs voor grote ogen. De perfecte borstel voor een smokey eyes effect.

Round eyeshadow brush 04

Borstel met natuurlijke haren met een schuine en ronde vorm voor het aanbrengen van oogschaduw en grote, eenvoudige maar nauwkeurige schaduwen. Ideaal om een perfecte vermenging te creëren op de oogkas. Garandeert een effen en compacte adhesie van de oogschaduw en een ideaal vermengen met de make-up.

Foundation brush 05

Synthetische borstel voor het aanbrengen van eender welke foundation, vloeibaar, crème of gel, op gelaat, hals en decolleté. Dankzij de platte kegelvorm verloopt het aanbrengen effen en zonder strepen. De lange borstelharen mengen en effenen de foundation voor een natuurlijk en foutloos resultaat.

Blush brush 06

Synthetische borstel voor het aanbrengen van blush. Geschikt voor het definiëren en modelleren van de jukbeenderen.

Tanning cake brush 07

Maxi synthetische borstel voor bronzers, poeders en verhelderende poeders voor gelaat en lichaam. De synthetische vezels en de bochtige bombe-vorm maken het gebruik van poeders en bronzers voor het gelaat bijzonder gemakkelijk, snel en aangenaam, zonder de gelaatstrekken te verzwaren.