The spring summer 2019 collection

Deze zomer haalt RVB LAB zijn inspiratie in de zee en een Zuiderse vakantie in Saint-Tropez. Oneindige en trendy kleuren, zonnige reflectie en veelzijdige producten. Pastelgekleurde lippen, gedefinieerde wenkbrauwen en ogen die glanzen van appelblauw-zeegroen tot goud met een metalen afwerking

Dreaming Saint-Tropez [161]

Samengesteld uit twee felle kleuren, groenblauw, de toonaangevende kleur van de collectie, gecombineerd met een lichte highlighter. Ultradunne pigmenten met een zachte touch en een heldere afwerking, die samen kunnen worden gebruikt om de ogen te verlichten en een intense look te bieden die perfect is voor elke huidtint.

Golden bronze foil liquid eyeshadow [162]

Oogschaduw van de nieuwste generatie. Een goudfolie voor een look die wordt benadrukt door een verbluffend 3D-metallic effect. De vloeibare, op water gebaseerde textuur glijdt moeiteloos over de oogleden, waardoor een klevende en dunne film ontstaat met een metalen afwerking. De formule die verrijkt is met euphrasia of cinalis-water met ontstekingsremmende en verzachtende eigenschappen, is ook geschikt voor de meest gevoelige oogleden.

Eye pencil [163]

Een oogpotlood met ultraheldere tint: groenblauw, de toonaangevende kleur van de collectie. Het oogpotlood kan je gebruiken buiten de wimperlijn met verbazingwekkende parelachtige resultaten. De textuur, zacht wanneer aangebracht en zeer comfortabel na een tijdje, zorgt voor een onmiddellijke kleurafgifte en een precieze en intense lijn.

Brown kajal [164]

De bruine kohl kajal zorgt voor een intense en precieze lijn, met een uitstekende houdbaarheid. De innovatieve, zachte en comfortabele textuur glijdt moeiteloos over de waterlijn en zorgt meteen voor een intense make-up. Een enkele kleur, bruin, in overeenstemming met de andere producten in de collectie, om de look te benadrukken.

High definition eye pencil water resistant long lasting [165]

Twee tinten wenkbrauwpotlood met applicator en een intrekbare tip. Het ultradunne potlood met een zachte textuur zorgt voor een hoge precisie die het mogelijk maakt om de wenkbrauwen te definiëren en te vullen, waardoor een ongelooflijk natuurlijk gedefinieerd en haarachtig effect wordt verkregen.

Hydra glow lip stylo SPF 10 [166]

Koraal, perzik en brons, drie warme tinten voor strakke, gehydrateerde en beschermde lippen. De ultra-sensorische en romige textuur smelt en glijdt over de lippen voor een onmiddellijk gevoel van comfort. De glanzende afwerking van een stick gecombineerd met de diepe hydratatie van een balsem voor goed verzorgde lippen, gewikkeld in frisse en aantrekkelijke kleuren! Deze chubby sticks hebben ook een beschermingsfactor SPF10 tegen de zon.

Gleam and glow bronze compact powder [167]

Een harmonie van vier compacte poedertinten in één enkel product. Twee matte bronzer tinten, bedacht om de teint te verbeteren, worden verzacht door twee tinten highlighters die oplichten en de uitstraling van elke teint benadrukken. Een zeer dun en zacht poeder, dat perfect in de huid smelt zonder enig spoor achter te laten.

Saint-Tropez nails/golden glow nails [168]

Twee verschillende tinten nagellak, Saint-Tropez Nails en Golden Glow Nails, combineren perfect met de zomerse kleuren van de collectie. Volle kleur en eenvoudige applicatie zorgen voor goed verzorgde en glamoureuze handen.