Fall/winter 2019 collection

The RVB LAB THE MAKE UP fall winter collection is inspired by the richness of the earth and its most romantic and natural colors. A perfect and studied combination of timeless nude shades that characterize eyes, lips and face, to create multiple chromatic harmonies, which enhance and emphasize the natural beauty of every woman.

Into the woods palette - eyeshadow palette

Geïnspireerd door de rijkdom van de aarde en haar romantische en natuurlijke kleuren. Een elegant palet met vier compacte oogschaduwen met een matte, satijnen en parelachtige afwerking. De textuur, die zacht en sensueel aanvoelt, geeft onmiddellijk intense kleuren met een fijne en zelfklevende film. Een goed bestudeerde combinatie van tijdloze nude tinten om meerdere kleurharmonieën te creëren, die de natuurlijke schoonheid van de ogen versterken en benadrukken

356

Eye pencil

Twee oogpotloden geïnspireerd door de kleuren van de natuur: houtgroen, om de ogen te benadrukken en diepte te geven, en ivoor, voor frissere en stralende ogen. De zachte textuur zorgt voor een onmiddellijke kleurafgifte bij het aanbrengen en een precieze lijn, gemakkelijk te mengen.

13
14

Velvet matt liquid lipstick

Een revolutionaire lippenstift met een matte afwerking en verrassende prestaties: full colour, extreem comfort en langdurig. De lichtgewicht textuur glijdt over de lippen en bedekt ze met een dunne film, die eenmaal gedroogd voor absoluut comfort zorgt. De onberispelijke en fluweelachtige matte afwerking vlekt niet en droogt de lippen niet uit. Een uniek gevoel van “nude lips” gewichtloos en onberispelijk de hele dag lang, tot 12 uur lang.

205
206
207

Lip pencil

Twee lippotloden, nude en bordeaux, om te matchen met de lippenstiften in de collectie voor een natuurlijk en intenser uiterlijk. De textuur is zacht en comfortabel, gemakkelijk te blenden. De precieze lijn maakt het mogelijk om de lipcontour op natuurlijke wijze vorm te geven, terwijl de lippenstift krachtig blijft en nooit vlekt of uitloopt.

24
25

INFINITE NATURE BLUSH

Een harmonie in roze tinten met een satijnen afwerking vervlochten in een romantisch 3D-effect om de natuurlijke teint van de wangen te verwarmen. De textuur, zijdeachtig en gewichtloos, benadrukt de teint met een delicate sluier van kleur. Bij het aanbrengen smelt het poeder in de huid, zonder sporen na te laten, voor een verfijnd make-upresultaat. Een universele kleur die gemakkelijk te mengen is en geschikt is voor alle types.

306

INFINITE NATURE HIGHLIGHTER

Een exclusieve highlighter met twee universele kleuren die samenvloeien en het 3D- karakter van de highlighter verbeteren voor een direct stralende teint. De zijdeachtige textuur creëert een lichtreflecterende sluier en onthult de natuurlijke uitstraling van de huid. Een ultrafijn poeder waarmee je dekking en effect kunt opbouwen met een ‘skin nude’- afwerking. Verrijkt met ultrafijne glinsterende parels, past de formule zich aan elke huidtint aan om een unieke gezonde gloed te onthullen.

305

Marsala nails

Een elegante en verfijnde marsala-tint voor nagels die perfect past bij de trend van de collectie. Volle en intense kleur, gemakkelijk aan te brengen, biedt een perfecte manicure en glamoureuze handen met slechts één laag.