V - Lifting

Cellulaire bio-revitalisering en bescherming van de verankerende structuren van de verschillende huidlagen. Dé verstevigende behandeling voor vrouwen die weigeren om hun gelaatstrekken te zien uitzakken en vervagen met de tijd.

24-Hour tensor effect cream [39]

Een rijke en fluweelzachte crème die onmiddellijk doordringt in de huid en een intensieve drievoudige werking heeft: onmiddellijke lifting, versteviging, anti-rimpel. Aan de oppervlakte, ontspant het 3D Instant Lift System - een nieuwe actief ingrediënt met een drie-dimensionale structuur - de weefsels voor een instant “strak” effect. In de diepte, versterken het 51+3 HYALU COMPLEX™ en het Collagen Lift peptide het potentieel van de huid om te verjongen; door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren en de verankerende structuren te versterken.

Instant wrinkle filler [40]

Beauty behandeling met een instant micro-opvullende werking. Aan de oppervlakte, heeft een magische textuur een “touch-up effect” dankzij de nieuwe Primer Technology, die in slechts een paar seconden gebreken camoufleert en de huid verzacht. In de diepte, vullen de hoge concentratie aan puur hyaluronzuur en het Collagen Lift peptide geleidelijk de microrimpels die onmiddellijk minder zichtbaar worden.

Eye contour remodelling cream [41]

Verstevigend effect, speciaal ontworpen om de verzakte huid rond de ogen te contrasteren en de contouren te herdefiniëren. Het UP-remodelleringscomplex creëert rond de ogen een driedimensionale tensorfilm die het uiterlijk van mismoedige oogleden, rimpels en kraaienpootjes helpt verminderen.