Trilogy

Een kostbaar serum dat het verouderingsproces van de huid vertraagt. De drievoudige anti-age formule bestrijdt effectief rimpels en verlies aan elasticiteit. Drie sterk geconcentreerde anti-age serums op oliebasis, ontworpen om huidveroudering tegen te gaan door een gecombineerde werking: ze stimuleren de productie van collageen en elastine en tegelijkertijd verminderen ze de rimpeldiepte om een gladder uiterlijk en een meer elastische en zachte huid te onthullen.

Trilogy Ag - Silver

Leaves of pure silver to better preserve the skin’s youth capital. Zilver versterkt de beschermende barrière van de huid en bestrijdt degeneratie die de huidveroudering versnelt, wat resulteert in droogheid, rimpels, donkere vlekken en verlies aan elasticiteit. Ideaal voor het vertragen van de eerste tekenen van veroudering en het behandelen van de schadelijke effecten van stress en een onjuiste levensstijl.

Trilogy AU-Gold

Leaves of pure gold, a miracle of beauty. Goud helpt toxinen te elimineren en stimuleert de celmetabolische activiteit. Het bevordert de vorming van nieuw collageen, waardoor de steunstructuren van de huid worden beschermd. Ideaal voor het corrigeren van rimpels en tekenen van veroudering waardoor de huid meer veerkracht heeft en soepel wordt.

Trilogy Pt - Platinum

Een kostbaar peptidecomplex dat colloïdaal platina bevat dat de huidvernieuwing kan reactiveren. Een diepe regeneratieve werking voor een stevigere, vollere en jonger uitziende huid. Ideaal om het comfort te herstellen voor de droge huid die lijdt aan verlies aan elasticiteit.