Whitelight™

Een intensieve behandeling die de huid verheldert, verlicht, vlekken vermindert en tekenen van veroudering tegengaat! Verrijkt met PRO WHITE B-SPHERES en Diamond Lightening Complex.

White serum-lotion with vitamin C

Tonifieert en verfrist het gelaat, herstelt de uitstraling. Verrijkt met hyaluronzuur, hydrateert deze lotion de huid en neutraliseert de gele, matte toon veroorzaakt door stress en veroudering. Geeft de huid een nieuwe glans

CP Cream SPF50 PA++++

Intensieve behandeling voor de dagelijkse bescherming tegen vervuiling en zonnestralen. Beschermt de jeugdigheid van de huid, beschermt tegen smog, toxines en andere schadelijke invloeden van buitenaf. Met een hoge UVA en UVB- bescherming, voorkomt het de vorming van rimpels en donkere vlekken en revitaliseert het een vermoeide, gestreste huid. Met zijn perfectionerende pigmenten en universele kleur is het geschikt voor alle huidtypes en geeft het de huid een meer uniforme en glanzende uitstraling. Een alles-in-één-product voor iedereen die zijn huid wil beschermen tegen milieufactoren, onvolkomenheden wil doen verminderen en een egalere teint wil bereiken. De crème re ecteert licht voor een helder en gezond uiterlijk.

24-hour even white cream

Voorkomt, vermindert en corrigeert tekenen van veroudering (donkere vlekken, rimpels en uitdroging), door ervoor te zorgen dat het melaninepigment gelijkmatig verdeeld wordt. Dankzij de speciale verhelderende textuur, wordt meer licht gereflecteerd door de huid voor een teint die onmiddellijk egaler en stralend is.

Brightening white essence

Dubbele shock behandeling met reflextechnologie. Aan het huidoppervlak reflecteert het serum het licht en maakt de huid onmiddellijk stralender; in de diepte, werkt het donkere vlekken en rimpels tegen. Verrijkt met Diamond Lightening Complex om de vitaliteit van de huid te verhogen, waardoor ze gladder en zijdezacht wordt.

Spot targeting roll-on

Ultra-geconcentreerde verhelderende behandeling, speciaal geformuleerd om donkere vlekken en onvolkomenheden te verminderen met een zeer lokale en intensieve actie.

Kit whitelight

Verhelderen van de huid, egale teint en comfortabele shockbehandeling in 4 weken: lightening cream spf 20 + serum met vitamine C + multiaction peeling en uniformmasker.