Youth venom™

Hydraterend en verfrissend met CELL DETOXIUM en hyaluronzuur. Verfrissend water met hydraterende en herstellende werking. Vervolledigt het reinigingsproces van de huid en brengt ze in optimale conditie, klaar om door te gaan met dagelijkse behandelingen en om behandeld te worden met tonifiërende, bevochtigende en beschermende actieve ingrediënten. Alcoholvrij en irriteert de ogen niet.

Youth venom - the serum [9]

Een ultra krachtig effenend concentraat, rijk aan μ-conotoxine III, een gloednieuw gepatenteerd neuropeptide dat - zonder bijwerkingen - de buitengewone rimpelontspannende werking nabootst van het krachtige gif van de Conus kegelslak. De buitengewone effectiviteit - klinish getest - en de 3D ontspannende werking helpen microcontracties van de huid ontspannen en doen aantal, omvang en diepte van zelfs de diepste en de meest hardnekkige rimpels verminderen. De snel absorberende textuur geeft onmiddellijk een gevoel van gladheid en veerkracht.

Youth venom - the cream [10]

Een behandeling die schoonheid versterkt. Op basis van een hoge concentratie aan μ-conotoxine III, een gepatenteerd neuropeptide van de nieuwe generatie dat de verbazingwekkende kracht heeft om rimpels te doen ontspannen dankzij het krachtige gif van de Conus kegelslak maar zonder bijwerkingen. Een luxueuze, rijke crème die u onmiddellijk meevoert naar een andere dimensie zodra u de crème voelt smelten op de huid, waar het onmiddellijk zowel fijne als diepe rimpels verzacht.

Youth venom kit [192]

Een speciale kit gemaakt om de huid voor te bereiden op de feestdagen. Ontspant, vult, maakt glad. Versterkt met կ- CONOTOXIN III, een krachtig gif geproduceerd door de Conus-kegel slak. Deze kit zal u helpen om de tekenen van veroudering te verminderen en de zichtbaarheid van rimpels te minimaliseren. De perfecte dosis voor de 15 dagen vóór de feestdagen! Een perfecte huid in 2 stappen: Breng elke avond 3 druppels Youth Venom-serum op het gezicht aan; Breng eenmaal per week the-immortal mask aan om de resultaten te benadrukken en een schokactie te hebben. De kit bevat 2 maskers en 2 mini-serums.