Het resultaat van een unieke en revolutionaire wetenschappelijke ontdekking. μ-conotoxine III is één van de meest gevreesde vergiffen in de wereld, geproduceerd door de Conus kegelslak. Het elimineert tekenen van veroudering en minimaliseert rimpels. Zelfs de diepste rimpels en expressielijnen. Wetenschappelijke innovatie: geïnspireerd door de meest recente ontdekkingen op het vlak van farmaceutische producten over nieuwe krachtige en effectieve actieve ingrediënten. Het is opnieuw samengesteld in het labo met behulp van geavanceerde technologieën.

Youth venom - the serum

Een ultra krachtig effenend concentraat, rijk aan μ-conotoxine III, een gloednieuw gepatenteerd neuropeptide dat - zonder bijwerkingen - de buitengewone rimpelontspannende werking nabootst van het krachtige gif van de Conus kegelslak. De buitengewone effectiviteit - klinish getest - en de 3D ontspannende werking helpen microcontracties van de huid ontspannen en doen aantal, omvang en diepte van zelfs de diepste en de meest hardnekkige rimpels verminderen. De snel absorberende textuur geeft onmiddellijk een gevoel van gladheid en veerkracht.

Youth venom - the cream

Een behandeling die schoonheid versterkt. Op basis van een hoge concentratie aan μ-conotoxine III, een gepatenteerd neuropeptide van de nieuwe generatie dat de verbazingwekkende kracht heeft om rimpels te doen ontspannen dankzij het krachtige gif van de Conus kegelslak maar zonder bijwerkingen. Een luxueuze, rijke crème die u onmiddellijk meevoert naar een andere dimensie zodra u de crème voelt smelten op de huid, waar het onmiddellijk zowel fijne als diepe rimpels verzacht.