Sun

Onze zonneproducten voldoen aan élke vraag van élke klant. Specifieke beschermingsmogelijkheden, verpakking en formulering. Van de hoogste tot de laagste factor, voor de gevoelige huid of voor diegene die al gewend zijn aan de zon. Voor de rijpere huid of de kinderen. Om de huid te beschermen, sneller te bruinen, vorming van huidvlekken te voorkomen. En dit met een drievoudige bescherming tegen UVA, UVB en IR.

Sensual Sun - Tinted Protective Gel Cream SPF50 - Face

Daily colored sunscreen with global anti-aging action: anti-wrinkle, anti-pollution, anti-dehydration, anti-imperfections. Rich in antioxidants, it counteracts redness and signs of photoaging: wrinkles, spots, relaxation and dehydration. With its mineral pigments, light coverage and buildable, it is suitable for all skin types. It uniforms and gives brightness to the face, protecting it from the sun. For a natural, amber and uniform complexion! Fresh zero weight texture. Light, non-greasy and quickly absorbed.

Active principles: DNA SMART PROTECTION, BRONZYL, glycyrrhetic acid (soothing), vitamin E.

Recycle me

Sensual Sun - Illuminating Protective Body Lotion SPF30 - Body

Moisturizing body lotion, with an ultra-light texture and luminous finish. It protects the skin from the sun and allows it to obtain an intense, luminous and long-lasting color in a short time thanks to BRONZYL, a powerful melanin activator.
Ultra-sensory enveloping texture, with its reflective micro-pearls and slightly amber color, gives a sublime radiance to the complexion, emphasizing the tan. It is not greasy and leaves no white residue.

Active principles: DNA SMART PROTECTION, BRONZYL, glycyrrhetic acid (soothing), vitamin E.

Recycle me

Sensual Sun - Illuminating After Sun Cream with Plant Pheromones - Face

A gel cream, with an ultra-sensory texture that combines hydrating power with lightness and rapid absorption, making the skin silky and smooth after sun exposure. Thanks to SENSUAL JASMIN - based on phyto-pheromones from white jasmine- and with its bewitching bouquet of floral, musky and spicy notes, it envelops the skin in a voluptuous embrace and captures male attention, making every woman more attractive and sensual. The synergy of amber microparticles and BRONZYL illuminates, intensifies and prolongs the tan.

Active principles: DNA SMART PROTECTION, BRONZYL, monoi de Tahiti, Frangipani, Ylang-Ylang and Lotus floral butters, patauà oil, vitamin E.

Recycle me

SUN RISE - Super tanning water

Voor iedereen die een snelle, donkere en langdurige kleur wil. Het water is ultrageconcentreerd in BRONZYL, een shockactivator van de natuurlijke productie van melanine, geeft een extreem intense gouden kleur en een aangenaam gevoel van frisheid en hydratatie. Het is te gebruiken tijdens de blootstelling aan de zon en wanneer het nodig is. Bevat geen zonnefilter. Hoe te gebruiken? Schudden voor gebruik, spray over het hele lichaam en vermijd direct contact met de ogen.

Recycle me

SUNRISE - Ultra rapid tan preparer gel

Voor wie zijn huid wil klaar maken voor de zon en voor wie sneller wil bruin worden, zelfs als de zon niet erg intens is. Deze intensieve bruiningsactivator versnelt en intensiveert de natuurlijke productie van melanine, waardoor je in minder tijd bruint. Bovendien stimuleert het een heldere en langdurige kleur. Deze gel breng je ’s morgens en ’s avonds aan, beginnend 1 à 2 weken vóór de eerste blootstelling aan de zon en blijven gebruiken gedurende de gehele periode van blootstelling. Bevat geen zonnefilter. Hoe te gebruiken: Breng het product gelijkmatig aan op gezicht en lichaam. Vermijd contact met de ogen.

Recycle me

SUNRISE - Super tanning gel

Voor wie moeite heeft met bruinen van de benen en andere moeilijke zones. De gel is ultrageconcentreerd in BRONZYL wat de kleur intensi eert en versnelt voor een uniforme en langdurige kleur. De textuur van microre ecterende parels geeft de teint onmiddellijke glans. Voor snellere resultaten meerdere keren aanbrengen tijdens de blootstelling aan de zon, met tussenpozen van ongeveer 1 à 2 uur. Bevat geen zonnefilter. Hoe te gebruiken? Verdeel gelijkmatig op de huid van de benen of andere zones en vermijd contact met de ogen. Was je handen na het aanbrengen.

Recycle me

SUNSHINE - Protective cream anti-spot anti-age SPF50

Voor iedereen met een bleke en gevoelige huid of een huid die de neiging heeft om vlekken en rimpels te ontwikkelen als gevolg van blootstelling aan zonlicht. Dankzij zijn uitgebalanceerde en slimme bescherming is het risico op roodheid en irritatie beperkt. De werking van Noni-extract regelt de melaninevorming de extracten van Florentijnse appel bestrijden de vorming van huidvlekken en rimpels tegen fotoveroudering. Ideaal ook voor zwangere vrouwen.

Recycle me

SUNSHINE - Milk spray family protection SPF50

Voor iedereen met een bleke en gevoelige huid, inclusief kinderen. Perfect voor wie op zoek is naar een product dat gemakkelijk en snel te gebruiken is dankzij de praktische spuitformule. De melk is speciaal samengesteld om het risico op allergie te verminderen en is hierom ook geschikt voor de gevoelige huid van kinderen, voor wie overgevoelig en reactief is en om haarvaten, vlekken, tatoeages en littekens tegen het zonlicht te beschermen. Het is rijk aan vitamine E dat roodheid en irritatie tegengaat. Water resistant.

Recycle me

SUNSHINE - Moisturizing protective milk spf30

Voor de medium bleke huiden die toch een gouden kleur willen. Dankzij BRONZYL, een krachtige activator van melanine, kan het de huid beschermen tegen de schade van blootstelling aan de zon, waardoor de vorming van een gouden en uniforme kleur wordt versneld.

Recycle me

SUNSHINE - Moisturizing protective milk spray SPF20

Voor iedereen met een medium-bleke huid die toch een gouden kleur wil. Voor wie een praktisch en snel product wil. Ook perfect voor mannen. Beschermt tegen zonlicht en maakt de huid zacht, zijdeachtig en gehydrateerd. Een ecologische en luchtgecomprimeerde spray, vrij van vervuilende gassen. Dankzij de vernevelaar die 360° sprayt is het praktisch, gemakkelijk en snel te gebruiken, waardoor het perfect kan worden aangebracht op het hele lichaam, ook de moeilijkst bereikbare plaatsen.

Recycle me

SUNSHINE - Protective cream SPF15

Voor iedereen met een medium getande of reeds gebruinde huid die, terwijl ze worden beschermd, toch de tan willen intensiveren. Beschermt het cellulaire DNA tegen de beschadiging van de fotoblootstelling en geeft een aangenaam gevoel van frisheid en hydratatie, waardoor de huid glad en zijdeachtig wordt. Dankzij BRONZYL, een krachtige melanine-activator, bevordert het een snelle en uniforme bruining.

Recycle me

SUNSHINE - Moisturizing protective milk SPF10

Voor iedereen met een donkere of reeds gebruinde huid die, terwijl ze beschermd is, de kleur intenser wil maken.Het beschermt de huid tegen de zon en zorgt ervoor dat ze in korte tijd een intense, heldere en langdurige kleur krijgt dankzij BRONZYL, een krachtige melanine-activator.

Recycle me

SUNSHINE - Protective cream face SPF30

Voor iedereen met een bleke of reactieve huid in de zon of voor een normale huid in geval van intense blootstelling. Met zijn uitgebalanceerde en slimme UVB-UVA-IR- bescherming, nog versterkt met SMART PROTECTION DNA, zorgt het voor volledige bescherming tegen zonnestralen en voorkomt het schade aan collageen, elastine en cellulair DNA, waardoor de vorming van rimpels, uitdroging en verlies van elasticiteit wordt tegengegaan.

Recycle me

SUNSET - Refreshing after sun cream body

Een frisse after sun voor alle huiden en het hele gezin, inclusief kinderen. de crème geeft verlichting en hydratatie aan een huid die aan de zon werd blootgesteld. Het voorkomt uitdroging en vervelling dankzij de werking van zoethoutextract en de hoge voedende kracht van Tahiti monoï en de bloemen van waterlelies en frangipani. Dankzij BRONZYL wordt de tan versterkt en verlengd.

Recycle me

SUNSET - Soothing after sun cream face

Deze after sun voor het gelaat is geschikt voor alle huidtypes. Met DNA SMART PROTECTION is het perfect om beschadigingen van de huid na de zon te herstellen en het DNA van de huidcellen te beschermen. Het kalmeert roodheid en stimuleert de natuurlijke herstelprocessen van cellen die werden aangevallen door de zon, dankzij de hoge concentratie van aloë en vitamine E. Verrijkt met monoï van Tahiti, voedt en hydrateert de huid in de diepte en beschermt deze tegen vroegtijdige veroudering.

Recycle me

SUNSET - After sun shower gel

Een ultrazachte douchegel voor alle huidtypes, zelfs voor de droge en gevoelige huid. De hydraterende en regenererende douchegel is speciaal ontworpen om de uitdrogende effecten van zon, zout en chloor tegen te gaan en de bruine kleur te verlengen. Met zijn samenstelling op basis van milde wasmiddelen zonder SLES en SLS, reinigt het zachtjes, behoudt het de kleur en laat het de huid zacht en soepel aanvoelen. Ook perfect om na de vakantie te worden gebruikt om de gouden kleur te behouden

Recycle me

sun stick tattoos and sensitive areas SPF50

Ontworpen voor de meest kwetsbare zones (neus, lippen, oogcontouren, decolleté). Ideaal om donkere vlekken tegen te gaan, littekens te beschermen en de kleur van tatoeages intact te houden. Het zorgt voor een hydraterende dunne lm op de huid die beschermt tegen het droge effect van zon, wind, koude en zoutheid. Ideaal om te ge- bruiken in de bergen, in de steden steden, op festivals of op het strand. Zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen, parfumallergenen, vaseline. Ideaal ook voor kinderen.

Recycle me

Super tanning oil spray SPF30

Voor medium lichte huiden die dromen van een mooie bruine kleur. De droge olie absorbeert snel en zorgt voor een gezonde, mooi gevoede en beschermde huid. De huid wordt beschermd tegen het uitdrogende effect van zon, zout, chloor en wind en is bovendien waterproof.

Recycle me

Sunset - prolunga - crema dopo sole idratante (maxi size)

Dona sollievo ed idratazione alla pelle aggredita dal sole. Previene la secchezza e la desquamazione grazie all’azione dell’estratto di liquirizia e all’alto potere nutriente del monoi di Tahiti e dei fiori di ninfea e frangipani. Con BRONZYL intensifica e prolunga l’abbronzatura.

Recycle me

Sun invisible spray spf 50+

Een onzichtbare bescherming en droogt snel. Een praktische en snelle applicatie zonder uit te smeren of in te masseren, zelfs op een natte huid. Blijft geen residu op de huid en heeft een anti-zand textuur. Ideaal voor tijdens het sporten en voor mannen. Het versterkt de gebruinde huid en laat een zacht en zijdeachtig gevoel achter op de huid

Recycle me

Sun invisible spray spf 30

Nevidljivi zaštitni sprej koji se brzo suši. Lako se nanosi, čak i na vlažnu kožu, bez utrljavanja. Tekstura koja ne ostavlja tragove, sprečava lepljenje zrna peska na kožu, idealna za sportske aktivnosti, kao i za muškarce. Pojačava preplanulost i čini kožu mekom i svilenkastom.

Recycle me

Sun refreshing after sun cream - body 350 ml

An all-round cream for the family as well as kids. It gives relief, hydration and protects the kids from the sun. Prevents dryness and flaking thanks to the action of licorice extract, the high nourishing power of Tahitian monoi, water lily and frangipani flowers. The synergy of golden micro-particles and BRONZYL, intensifies and extends the tan.

Recycle me

Sun illuminating after sun cream with plant pheromones

Gel cream, with an ultra-sensorial texture which combines moisturizing power with lightness and rapid absorption, making the skin silky and smooth after sun exposure.

Thanks to the SENSUAL JASMIN - a base of white jasmine phyto-pheromones - and its bewitching bouquet of floral, musky and spicy notes, it wraps the skin in a voluptuous embrace and captures the male attention, making each woman more attentive and sensual. The synergy of amber and BRONZYL microparticles brightens, intensifies and prolongs the tan.

Recycle me

Sun refreshing after sun cream - body 50 ml

An all-round cream for the family as well as kids. It gives relief, hydration and protects the kids from the sun. Prevents dryness and flaking thanks to the action of licorice extract, the high nourishing power of Tahitian monoi, water lily and frangipani flowers. The synergy of golden micro-particles and BRONZYL, intensifies and extends the tan.

Recycle me

Sun moisturising protective cream spf30 50 ml

Suitable for medium-light skins, that do not want to give up a golden tan.
Thanks to BRONZYL, a powerful melanin activator, it allows you to protect the skin from damage due to sun exposure, promoting the formation of a golden and uniform complexion, faster.

Recycle me