Baby feet and happy hands

Producten om eelt, verharde huid en andere onvolkomenheden te verwijderen. Professionele verzorgingen + producten voor thuis zorgen voor zijdezachte babyvoetjes.

Hand caressing cream

Behandeling om de huid van de handen te herstellen en vernieuwen. Deze crème is rijk aan gezuiverd slakfiltraat, het verdedigt de huid van de handen tegen uitdroging, barstjes en externe agressies. Wanneer de crème dagelijks gebrukt wordt, vermindert de crème roodheid, hydrateert, voedt en herstelt de huid, versterkt en beschermt de handen tegen de aanvallen van koude en externe factoren (irriterende stoffen, detergenten, stof).

Recycle me

Foot pampering cream

Dankzij de uweelzachte textuur, herstelt de crème de zachtheid en hydratatie van de voeten. Een ware oase voor de droge huid, omdat de crème op het huidoppervlak een dunne lm creëert die helpt bij het herstellen van de optimale hydratatie en zachtheid. Wordt gemakkelijk geabsorbeerd en is ideaal voor elk moment van het jaar. De huid is diep gevoed, met een langdurig effect en zonder dat de huid vettig aanvoelt. De crème is zelfs ideaal voor diabetespatiënten.

Recycle me