Cleansing

De reinigende verzorging activeert het cellulair ontgiftingsysteem en stimuleert het herstellingsproces van de huid. De huid gloeit, voelt levendig aan, kan vrij ademen is klaar om de actieve ingrediënten te ontvangen en het maximum uit multi-revitaliserende 51+3 HYALU COMPLEX te halen.

Revitalizing tonic

Hydraterend en verfrissend met CELL DETOXIUM en hyaluronzuur. Verfrissend water met hydraterende en herstellende werking. Vervolledigt het reinigingsproces van de huid en brengt ze in optimale conditie, klaar om door te gaan met dagelijkse behandelingen en om behandeld te worden met tonifiërende, bevochtigende en beschermende actieve ingrediënten. Alcoholvrij en irriteert de ogen niet.

Recycle me

Micellar cleansing milk

Zuiverend en ontgiftend met CELL DETOXIUM en hydramoist. Zachte micellaire formule, speciaal ontwikkeld om de huid grondig en voorzichtig te reinigen. Verwijdert make-up van gelaat en ogen en behoudt toch het optimale voedingsniveau en bestrijdt het uitdrogingseffect van hard water.

Recycle me

Detoxifying cleansing mousse

Reinigt en verwijdert onzuiverheden met CELL DETOXIUM en vitamine C. Het reinigt en verwijdert make-up residu's, onzuiverheden en overtollig sebum, met een onmiddellijk fris en net gevoel. Het zachte en luchtige schuim en de formule op basis van ontgiftende, werkzame bestanddelen en vitamine C, laat de huid vrij ademen waardoor ze helder en licht wordt. Bijzonder geschikt voor een grauwe of doffe, normale, gemengde of vette huid, of een huid met vlekken of vergrote poriën.

Recycle me

Purifying clay mask

Intensieve verzorging dankzij de aanwezigheid van gezuiverde groene klei met ontgiftende en remineraliserende werking. Dankzij de aanwezigheid van puri-enzym, een enzymcomplex met een exfoliërende en hydraterende werking, verwijdert het onzuiverheden in enkele minuten, verfijnt het de textuur van de huid en herstelt het de helderheid, stevigheid en zachtheid.

Recycle me

Detoxifying essential concentrate

Het herstelt de balans van de huid en geeft nieuwe energie aan de huid die is aangetast door schadelijke stoffen van buitenaf door vervuiling, stress en vrije radicalen. Door het concentraat wordt de huid ontvankelijker voor latere behandelingen, producten en actieve ingrediënten. Alfa-liponzuur is een krachtige antioxidant en stimuleert de cellulaire vitaliteit voor het verlies van stevigheid en elasticiteit tegen te gaan.

Recycle me

Oxygenating scrub

Essentiële behandeling om schoonheid te herstellen en de huid helderder te maken door onzuiverheden te verwijderen, dankzij CELL DETOXIUM dat cellulaire ontgifting stimuleert. Een speciale formulering op basis van micro-exfoliërende parels van verschillende grootte, die de eliminatie van dode cellen bevorderen, evenals celvernieuwing door middel van hydraterende en revitaliserende aminozuren.

Recycle me

Biphasic micellar make up remover

Innovatieve formule in twee fasen met synergetische werking: de eerste fase reinigt en dankzij CELL DETOXIUM verwijdert het resten van smog en onzuiverheden, waardoor de huid fris en zuiver blijft. De tweede fase, verrijkt met Omega 3, verwijdert alle resten van make-up, zelfs de langdurige en waterbestendige, waardoor de huid zacht en gehydrateerd. Voelt niet vet aan.

Recycle me