RESURFACE²

Het nieuwe tijdperk van huidvernieuwende behandelingen. RESURFACE is een innovatieve, gecontroleerde en precieze vernieuwing van die huid die professionele en merkbaar zichtbare resultaten bereikt, zonder vervelende neveneffecten of duidelijke ontstekingsprocessen. Verrijkt met REVIVYL.

Regenerating exfoliating tonic AHA 5%

Verlichtende vernieuwende lotion. Verwijdert voorzichtig dode en doffe huidcellen voor een meer gelijkmatige en levendige teint en een gladdere, meer uniforme huid.

Rebalancing serum - AZELAIC ACID + VITAMIN PP

Een geconcentreerd, zuiverend en effenend concentraat dat ideaal is voor vlekken veroorzaakt door acne en onzuivere huid, en voor de behandeling van littekens en onvolkomenheden. Ideaal voor een gladdere, meer uniforme huidtextuur.

Skin renewal serum - EGF (Epidermal Growth Factor)

Nieuwe generatie anti-age concentraat stimuleert de vernieuwing van de cellen en de productie van collageen, waardoor de diepte van rimpels vermindert. Voor een stevigere, soepelere en meer stralende huid.

Regenerating serum - RETINOL

Een puur en micro-ingekapseld retinolconcentraat met een krachtige anti- aging en anti-imperfectie werking. Speciaal ontworpen om rimpels te bestrijden, donkere vlekken, oneffen teint, acnelittekens en verwijde poriën. Herstelt de textuur van de huid waardoor ze een jeugdigere, gerevitaliserende uitstraling heeft

Cica-Ceramides Cream

Ideaal om het evenwicht te herstellen van de door agressieve externe invloeden, cosmetische en dermo-esthetische behandelingen (chemische peelings, microdermabrasie, laserbehandelingen, tatoeages) geïrriteerde en kwetsbaar
gemaakte huid.
Dankzij centella asiatica, of tijgergras, met herstellende en helende eigenschappen, verrijkt met paardenkastanje-, muisdoorn- en goudsbloemextracten (natuurlijke bron van bioflavonoïden, om bloedvaten te beschermen en roodheid te verminderen), is de crème perfect om tijdelijke of aanhoudende roodheid en couperose te verminderen.
Versterkt met bio-mimetische ceramiden, herstelt de crème het evenwicht en versterkt de barrièrefunctie van de huid, die weer gehydrateerd, comfortabel en zacht aanvoelt. Met zijn groene kleurcorrigerende pigmenten worden irritaties en roodheid minder zichtbaar en wordt de huid opnieuw gezond en stralend.