Body Bioenergy

De lichaamsproducten van Diego dalla Palma professional verzachten, verstevigen en hydrateren de huid en gaan de onvolkomenheden in verband met cellulitis en plaatselijke verslapping van de huid tegen. BODY BIOENERGY is gebaseerd op de PsychoNeuroEndocrineImmunology (PNEI) of ''esthetische psychologie van het lichaam''

Thalasso scrub

Verwijdert dode huidcellen, waardoor de huid zijdezacht en glad wordt.

Total body cream 3 in 1

De perfecte bondgenoot voor een mooi en stevig lichaam te hebben. de gel-creme textuur laat een intens licht gevoel van frisheid achter en vermindert zichtbaar het uiterlijk van de “sinaasappelhuid”.

anti-gravity serum

Dankzij de zijdeachtige textuur met liftend effect, omhult het de huid van het lichaam. Snel absorberend, de huid wordt onmiddellijk steviger en strakker.

Super moisturizing body cream

Verzacht en verlicht de droge en gevoelige huid, waardoor het direct zacht en fluweelachtig wordt. Deze zachte, snel absorberende textuur, maakt de huid direct gladder en elastischer.

Anti stretch marks concentrate

Intensieve en shockbehandeling speciaal ontwikkeld om striae te voorkomen en te verminderen. Ook perfect tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Regenerating balm scrub

Multi-action, praktisch, supersnel en innovatief: gladmakende scrub + hydraterende crème + progressieve micro-peeling, te gebruiken onder de douche voor een zachte en fluweelzachte huid in slechts 1 minuut. Het verwijdert onmiddellijk dode cellen en laat een comfortabele vochtinbrengende film op de huid achter, waarvoor geen crème nodig is. Na het douchen oefent het een zachte en progressieve micro-peeling uit, dankzij de aanwezigheid van gluconolacton, een speciaal delicaat hydroxyzuur dat de gladheid en helderheid van de huid behoudt.