Intensieve behandeling voor de dagelijkse bescherming tegen vervuiling en zonnestralen: dé twee hoofdoorzaken van een doffe huid, verwijde poriën, donkere vlekken, rimpels en uitdroging. Dit segment van Diego dalla Palma professional zorgt voor het behoud van het jeugdige kapitaal van de huid en beschermt ze tegen smog, giftige stoffen en andere schadelijke invloeden van buitenaf voor een stralende en jeugdige uitstraling.

Anti-pollution serum essence

beschermt tegen alle soorten vervuiling, voor een sterke, gehydrateerde, jonger uitziende huid die vrij is om te ademen. Bevat Pollushield, een onzichtbaar beschermend schild dat voorkomt dat smog, rook, fijn stof en andere verontreinigende stoffen aan de huid hechten en dat de verwijdering ervan tijdens het reinigen vergemakkelijkt. De gladmakende textuur maakt de huid direct mooier. Bestrijdt de werking van vrije radicalen en zorgt ervoor dat make-up langer blijft zitten (aanbrengen als fixing-spray na het maquilleren).

Daily protection fluid SPF50 PA++++

Multi-beschermende eigenschappen die de barrièrefuncties van de huid versterken en een onzichtbare beschermende film creëren tegen de vervuiling, UV-stralen en schade door vrije radicalen. De diep ontgiftende eigenschappen van CELL DETOXIUM vangen de toxines op in het hart van de cellen, waardoor de berschermende eigenschappen van Pollushield tegen externe vijanden worden versterkt. De zijdezachte, ultralichte matte afwerking bedekt de huid met een lichte film, waardoor deze geschikt is voor dagelijks gebruik en in combinatie met elke andere crème en/of make-up.