Wat je biologische leeftijd ook is, ICON TIME heeft een oplossing die past bij elke fase in je leven. Bio-revitalisering van de cellen en bescherming van de supportstructuren van de huid: een intensieve anti-age behandeling, speciaal om rimpels en het verlies aan veerkracht te bestrijden. Verrijkt met de kostbare, stimulerende eigenschappen van zilver, goud en platina.

Gold Elixir Anti Aging Serum

A luxurious formula with a filling and smoothing action for timeless beauty. Designed to actively contrast wrinkles and signs of aging. Sublime infusion of gold, with a of GOLDEN collagen-base and the aminopeptide complex ""no-a.g.e.s peptides"", which stimulate new collagen production and counteract wrinkles, sagging skin and tone loss. Enriched with golden microcapsules of hyaluronic acid which melt in contact with the skin, donating a bright clean feeling. A luxurious formula with a filling and smoothing action for timeless beauty. Designed to actively contrast wrinkles and signs of aging.

24-hour revitalizing anti-age cream

Actieve “Youth Protection” behandeling. Anti-age formule die de eerste tekenen van veroudering vertraagt en de schadelijke effecten van stress en een ongezonde levensstijl behandelt. Dankzij het Anti-In ammAging systeem, bestrijdt het de werking van vrije radicalen en van ontstekingsprocessen, micro- ontstekingen die onzichtbaar zijn maar chronisch en die de huidveroudering versnellen en droogheid, rimpels, donkere vlekken en verlies aan elasticitiet veroorzaken. Verrijkt met micro-stof van zilver dat de structuur van barrièrefunctie van de huid versterkt.ronisch is en de veroudering van de huid versnelt, waardoor het uitdroging, rimpels, donkere vlekken en verlies van elasticiteit veroorzaakt. Verrijkt met zilver microstof dat de structuur van de beschermende barrière van de huid versterkt.

24-hour redensifying anti-age cream

Dankzij het amino peptide complex "no-a.g.e.s. peptides" heeft het een herstructurerende en vullende anti-age werking. Speciaal samengesteld om rimpels, een uitgezakte huid en verlies aan veerkracht, die te wijten zijn aan glycatie, te bestrijden. Eén van de belangrijkste procesen van veroudering dat veroorzaakt wordt door de suiker in onze voeding. Verrijkt met 'golden collagenine', een onschatbaar peptidecomplex dat colloïdaal goud bevat en dat de vorming van nieuw collageen stimuleert. Met een beschermende en versterkende structuur.

24-hour skin renewal anti-age cream

Een anti-age behandeling die de huid diep van binnen regenereert, met AGE DELAY-complex en platina SKIN-Matrix, een belangrijk peptide complex met colloïdaal platina. Stimuleert de productie van Klotho, de “jeugd”proteïnes, en heractiveert de vitale functies van een jeugdige huid voor een meer gevulde en stevigere huid. Verrijkt met isoflavonen van rode papaver en wordt daarom ook aangeraden voor vrouwen voor en tijdens de menopauze, die lijden aan een droge huid, verlies aan veerkracht en het ontstaan van bruine vlekjes. De rijke en voedende structuur is ideaal voor de droge, gedehydrateerde huid en bij koud weer.

Correcting eye cream

Innovatieve oogbehandeling. Dankzij de oranje kleurcorrigerende pigmenten en het diamantstof, worden donkere kringen onmiddellijk zichtbaar verminderd en worden de ogen fris en levendig. De zorgvuldig afgemeten concentratie van actieve ingrediënten helpt bij het verbeteren van de perioculaire microcirculatie en verzacht rimpels, zodat wallen, donkere kringen en kraaienpootjes minder zichtbaar zijn. De zachte formule geeft een onmiddellijk gevoel van hydratering en elasticiteit.

SUPERMASK™ anti-age repairing mask

intensieve, vullende behandeling die de vitaliteit en de jeugd van de teint herstelt in slechts een paar minuten. Het masker voor éénmalig gebruik stimuleert de productie van nieuw collageen, en beschermt de steunstructuren van de huid dankzij de synergetische werking van het AGE DELAY Complex en de “no-a.g.e.s peptides”. Een tweelagige DOUBLE SKIN POWER MASK technologie voor een diepe penetratie van de actieve bestanddelen. De binnenste laag die de huid raakt, zet de actieve ingrediënten af en overstelpt de huid met 35 ml geconcentreerd anti-age serum. De buitenste laag creëert een beschermende occlusieve barrière die de penetratie van de actieve ingrediënten een boost geeft zodat de actieve ingrediënten sneller kunnen werken en dieper doordringen.

SUPERMASK™ soothing relax mask for eyes and critical points

Een oogmasker voor éénmalig gebruik met diamantstof en liftende ingrediënten, het masker verbetert de teint in slechts een paar minuten voor een ontspannen en uitgerust resultaat. Het werkt op de hele zone rond de ogen – van slaap tot slaap – en op kritieke zones zoals de lippen en de naso-labiale zone die dikwijls diepe rimpels vertonen. De frisse hydrogelstructuur, die gemakkelijk hecht, maakt het product gemakkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat de werkzame bestanddelen diep in de huid penetreren. Het is rijk aan anti-rimpel pro-collageen peptides en verzachtende ingrediënten die donkere kringen en wallen verzachten.