Moisturizing

Hydratatie en versteviging voor een anti-age plumping werking Bio-revitalisatie van cellen en multidimensionale hydratatie: een hydro-aanvulbehandeling die de stevigheid van de droge, uitgedroogde huid opfrist en herstelt. Versterkt met HYALU4PLUMP.

Plumping hyalu-mask

Herstellende en uitgebalanceerde behandeling voor uitgedroogde en droge huiden. Bijzonder geschikt na blootstelling aan agressieve weersinvloeden (koude, zon, wind, thermische schokken) en droge omgevingen (vliegtuigen of airconditioning). Het is een echte "oase van welzijn" voor droge en gestreste huiden. Met zijn serum-textuur heeft het een herstellende intense werking die de huid onmiddellijk gehydrateerd, zacht, fris en compact maakt.

Recycle me

24-hour hydro replenishing cream

Hydraterend en beschermend, perfect om onmiddellijk de dorst van de huid te lessen en de rimpels te compenseren die worden veroorzaakt door uitdroging. Dankzij de zijdeachtige en lichte textuur absorbeert het snel en geeft het onmiddellijk een gevoel van verlichting en comfort, voor een strakkere en vitalere huid. Ook uitstekend als vochtinbrengende creme voor de make-up.

Recycle me

24-hour hydro plumping cream

Fluweelachtig en omhullend, perfect voor huiden die een intensieve hydratatie, voeding en bescherming tegen externe agenten nodig hebben (koude, wind, airconditioning). De rijke en smeltende textuur, vult en hydrateert de huid in de diepte, effent de rimpels die door uitdroging worden veroorzaakt en gaat het verschijnen van tekenen van veroudering tegen.

Recycle me

Reviving hyaly-gel for eye contour

Multi-concealer gel voor de oogcontouren. Voorkomt en vermindert vermoeidheid (wallen en blauwachtige kringen onder de ogen) en tekenen van veroudering (mimerimpels en dunne lijnen). Geeft verlichting aan vermoeide ogen bij gebruik van smartphone of computer en bij stress. Met zijn heldere en gladmakende textuur absorbeert het snel en geeft het meteen een nieuw licht aan je look. De speciale applicator met drie metalen balletjes maakt het mogelijk een aangename verfrissende en drainerende massage in het gebied van de oogcontouren uit te oefenen.

Recycle me