Soothing

een cellulaire bio-revitalisering en een opnieuw in evenwicht brengen van de natuurlijke fysiologische bescherming: een beauty-aanpak met hoge verdraagzaamheid om de gevoelige huid te beschermen tegen externe factoren. Verrijkt met anti-irritatie neuropeptides.

Micellar cleansing water

een cleanser op basis van water, die op een zachte en snelle manier make-up en onzuiverheden van gelaat, ogen en lippen verwijdert, die niet moet worden gespoeld en die geen vettige sporen achterlaat of de huid niet uitdroogt. Zonder alcohol en conserveringsmiddelen, ideaal om een gevoelige huid of een huid met couperose te reinigen.

Anti-wrinkle protective cream SPF15

De zachte structuur legt een delicate, beschermende film op de huid en beschermt tegen externe factoren en zonnestralen. Met ProSense (een innovatief neuropeptide om de huid te beschermen tegen irritatie en roodheid) en 51+3 HYALU COMPLEX™ (voor een totale anti-age werking) dat het comfort, de frisheid en de zachtheid van de huid herstelt.

Soothing cream for couperose skin SPF15

Speciaal ontwikkeld voor een snel geïrriteerde huid met plaatselijke roodheid te wijten aan de kwetsbaarheid van de microcirculatie van het huidoppervlak. Verzacht het brandend gevoel en bestrijdt roodheid dankzij de bioflavonoïden en peptides met een krachtige vaso-beschermende werking. Verrijkt met pigmenten om ongemakken van couperose onmiddellijk te verbergen en om te zorgen voor een meer egale huid.

Ultra gentle 24-hour nutricream

Voedt diep de gevoelige huid en verzacht roodheid, branderig gevoel en andere ongemakken. Ultra rijk aan helixine met een krachtige multi-actieve werking: verzacht, regenereert, vermindert roodheid, hydrateert, biedt een egale structuur, heeft een anti-age werking. Een zeer tolerante formule voor de meest gevoelige en hypergeïrriteerde huid.

Gentle eye contour cream

Zachte crème zonder conserveringsmiddelen en geurstoffen, specifiek om tekenen van vermoeidheid en veroudering effectief te bestrijden rond de ogen, zonder de voor de gevoelige huid typische overgevoeligheid en roodheid te veroorzaken. Verzacht het gevoel van spanning, ontspant, hydrateert en herstelt de natuurlijke zachtheid van de huid rond de ogen, terwijl de optimale ph-waarden worden gerespecteerd.