Purifying

Een cellulaire bio-revitalisatie brengt de huid weer in balans: een schoonheidsbehandeling die de talgproductie herstelt, waardoor verwijde poriën en oneffenheden minder zichtbaar worden voor een vlekkeloze huid en een egale teint. Deze is verrijkt met Bakuchiol ACN.

Deep cleansing gel

Speciale formule om vette, glimmende en acne-gevoelige huid effectief en mild te reinigen. Elimineert overtollig talg, onzuiverheden en sporen van make-up en reinigt de poriën voor een aangenaam frisse huid die vrij kan ademen. Het zuiverend complex ACN werkt microbiële proliferatie tegen en voorkomt de vorming van mee-eters en vlekken. Zeepvrij, alcohol-vrij en parabeen-vrij.

Recycle me

Sebun-normalizing cream SPF15

Een crème op gelbasis, fris en niet vet. Heeft een duidelijke samentrekkende en zuiverende werking. Herbalanceert talgproductie en contrasteert typische onvolkomenheden van de gemengde en onzuivere huid: glans, mee-eters, onegale teint, onzuiverheden. Een dagelijks hydraterende en beschermende behandeling - ook ideaal voor jonge en/of acne-gevoelige huid.

Recycle me

24-hour matifying anti-age cream

Glimmende huid, verwijde poriën, onvolkomenheden. Deze zijn niet alleen problemen voor jongeren. Ze kunnen ook voorkomen bij een volwassen huid. Daarom zijn specifieke cosmetica ontwikkeld met een speciale matterend-effect en niet- vette textuur, maar toch met een hydraterende en anti-aging werking nodig. Deze crème is de ideale behandeling om rimpels, verwijde poriën en verkleuringen (als gevolg van leeftijd en littekens) te verminderen. De textuur van de huid verfijnt. Dag in dag uit, wordt de huid meer elastisch met een gelijkmatige, frisse teint en een gladde, strakke huid. Met speciale talgabsorberende poeders voor een mat effect en voor een gevoel van langdurige zuiverheid en welzijn.

Recycle me

Pore perfection serum

Versterkte schok actie formule om de zichtbaarheid van zelfs de moeilijkste imperfecties te verminderen, waardoor de huid mat en gehydrateerd wordt. Vermindert verwijde poriën als gevolg van overmatige talgproductie en poriën verstopt met onzuiverheden en overtollige dode huidcellen. Vermindert geleidelijk kleine vlekken en andere onvolkomenheden van de huid dankzij de micro-exfoliërende werking. Het geheim van de huid met een sublieme teint: de huid is fijner en zuiverder, de teint is helderder en gelijkmatig. Aanbevolen voor huidonvolmaaktheden op jonge en volwassen huid. Vrij van parabenen, olievrij.

Recycle me