Perfection

De kracht van de behandeling is de bijzondere mix van actieve ingrediënten, speciaal geselecteerd voor elk van de producten en gericht op het versterken van huidverdediging en op het stimuleren van huidvernieuwing, en om tekenen van veroudering, foto-veroudering en stress tegen te gaan.

Perfection - 30 days antioxidant program [36]

Een behandeling met een hoge concentratie aan actieve stoffen, ontworpen voor de huid die gekenmerkt wordt door verlies aan veerkracht, verkleuringen, rimpels en een oneffen teint. De behandeling bestaat uit 3 complementaire fases om een optimaal resultaat te garanderen: in slechts 30 dagen is je huid stralender, steviger, versterkt en egaal. Voor een geregenereerd en gerevitaliseerd gelaat

24-hour perfection cream [37]

“Instant retoucherend effect” dankzij nieuwe siliconenderivaten die foutjes verbergen en de teint effenen in een paar seconden, om zo de schoonheid van de huid in een nieuw daglicht te stellen. De actie stopt niet aan de oppervlakte. Het LPA PERFECTION en 51+3 HYALU COMPLEX™ vullen geleidelijk micro-rimpels van binnenuit en vlakken fijne lijntjes uit. De huid herstelt onmiddellijk, wordt soepeler en meer ontspannen terwijl rimpels worden opgevuld en voorzichtig gladgestreken. Een zachte textuur die de huid verwent en comfort en hydratatie geeft.